Hodnocení zákazníků

Jakmile zákazníci obdrží své koberce, požádáme je, aby nás ohodnotili na stupnici od 1 do 5.
Kdokoliv může napsat do našeho fóra, ale jen zákazníci nás mohou hodnotit.

Průměrné hodnocení získané od našich zákazníků je:

4.72 z 5

2018-10-29 07:51:23

Dobrý den! Dne 16.10. jsem zaplatila koberec za 4542,- Kč a doposud žádná zpráva o tom, kdy bude doručen. Zakoupila jsem ho jen proto, že byla uvedena krátká doba doručení.Již jsem psala 3x o zprávu, ale odpověď žádná.

Jitka B.

Odpověď od CarpetVista: Dear Jitka, Thank you so much for your Feedback. I can see that we have been in contact on the Email. You haven’t received my responses? Sorry about that. However, I can see that the carpet has finally been delivered now, we hope that you like the carpet and wish to do more business with us in the future. I hope that we can show you better service next time. Have a nice day. Best regards,

2018-08-16 16:52:40

Koberec byl doručen přesně podle slibu. Po celou dobu jsem měla možnost sledovat, kde se zásilka nachází a jak je s ní nakládáno. K doručenému koberci jsem obdržela také potvrzení o pravosti a originalitě. Tímto firmě RugVista děkuji za perfektní obchod.

Ilona M.

Odpověď od CarpetVista: Thank you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one and that you are happy with the carpet.

2018-04-21 18:48:18

Super! Koberec doručený podľa sľúbeného termínu, kvalita super, koberec je krásny!

Gabriela C.

2018-01-29 07:34:45

S firmou Rugvista mam velmi dobrou zkusenost. Objednany koberec prisel presne ctvrty pracovni den, tak jak je psano na webu a v odpovidajici kvalite. Jedna se o svedskou firmu z Malmo, ktera v Cesku nema oficialni zastoupeni. Volal jsem na prazske tel. cislo uvedene na jejich webu a ozvala se mi mila pani, ktera nabidla hovor v anglictine, nebo v nemcine. Pidil jsem se po kamenem obchode, kde by bylo mozne si koberce prohlednout, ale takovy v Cesku nemaji. Vysvetlila mi, ze je to internetovy obchod, a ze jsou ze Svedska (je mozno si precist na jejich webovzch strankach). Risknul jsem tedy objednavku a jsem spokojen. Nebal bych se u nich nakupovat znovu.

Petr J.

2017-11-07 18:14:41

Koberec doručený včas podľa prísľubu. S kvalitou som spokojná. Je to korektná firma. Doporučujem

Helena C.

2017-10-11 11:20:55

S kobercem jsem nadmíru spokojená, stejně tak i s kvalitou a rychlostí doručení zboží. Koberec je opravdu nádherný!!! Ve skutečnosti vypadá ještě lépe než na obrázku v e-shopu. Doručení ze Švédska do České republiky přes Fedex bylo velice rychlé - pouze dva dny. Navíc doručovatel z Fedexu byl opravdu ochotný a bez řečí mi koberec vynesl až do bytu ve čtvrtém patře bez výtahu. Všechno v naprostém pořádku a mohu jen doporučit všem, kteří zde zvažují koupi koberce.

Petra P.

2017-09-01 14:21:59

Konec dobrý, všechno dobré. Koberce se sice při přepravě zatoulaly, ale dostalo se mi podpory ze strany RugVista, konkrétně paní Kozlowski, a koberce se opět našly a byly v pořádku doručeny. Teď už můžu obchod vřele doporučit.

Hana F.

2017-08-04 22:30:21

Maximální spokojenost s nákupem
Velmi děkuji za úžasné služby. Koberec dorazil do 5 pracovních dní ode dne úhrady finanční částky v bance (vzhledem k vzdálenosti obdivuhodně rychlé zpracování objednávky). Byl velmi kvalitně zabalený a po rozbalení opravdu nádherný. Kdykoli jsem se s vámi spojila mailem s nějakým dotazem, vždy jste obratem odpověděli. Jsem nadšená....takto bych si představovala, že by měla probíhat spolupráce mezi prodejcem a zákazníkem. Maximální spokojenost, hned jsem vás doporučila svým známým.




Jane K.

2017-07-30 15:05:11

U Rug Visty jsem si objednala koberce dvakrát a jsem maximálně spokolena. Doba dodání byla 4 dny a koberce dorazily v pořádku. Komunikace byla bezvadná, platba předem nevadila.

Dana P.

2017-05-15 21:33:32

Vzhledem k tomu, že tento prodejce neumožňuje platbu oproti vydání zboží, ale chce první peníze, že jeho telefonní číslo je dle operátora neexistující a že na e-mail nikdo nereaguje, tak jsem od koupě upustil.Navrhuji umožnit platbu na dobírku a odstranit nedostatky v komunikaci.

Oto F.

Odpověď od CarpetVista: Dear Customer, Thank you for taking your time to provide us with feedback. I'm very sorry to hear that you do not feel satisfied with our service. We always try to answer emails as quick as possible and you are more than welcome to contact us on phone if you need quicker assistance. Unfortunately do we not accept cash on delivery, however I can assure you that the order will be sent as soon as we have received money via payment by card or bank transfer. Please let us know if we can assist you with anything else. Kind regards, RugVista Customer Service

2017-05-01 15:23:10

kde je k dostání a k vidění koberec RVD13085

Jan K.

2017-03-20 10:09:33

Koberec vypadá ještě lépe, než na obrázku.
Dodávka byla velmi brzy /do 4 dnů/.
Veliká spokojenost. Škoda, že potřebuji jen jeden.

Evka P.

2017-02-20 20:18:35

Dobrý deň,
dnes mi prišiel koberec, doba dodania 5 dní, krajší je ako na obrázku. Ak budem kupovať koberec, určite to urobím cez firmu RugVista. 100% spokojnosť. Ďakujem veľmi pekne.

Eva V.

2017-01-20 22:34:53

Dobry den Chcel by som sa na vas obratit ohladom koberca ktory som si u vas kupil. Bohuzial tento koberec je kazovy. Aj zdruhej strany na koberci je nalepena lepiaca paska tak je to ocividne vedome urobene s vasej strany , že ste o tom vedeli . Preto sa chcem spytat , ci je mozne koberec vymenit . Dakujem

Milan C.

Odpověď od CarpetVista: Dear Milan, Thank you for taking the time to contact us following your recent order. We are sorry to hear that there was an issue with the rug that you received. Would it be possible to send us some photos of this effect so that we can see how to best proceed in this matter? Thank you in advance and for bringing this to our attention. Kind regards, RugVista customer support

2016-12-13 22:30:47

Rychlost doručení objednávky. Zboží dorazilo v pořádku a je to přesně to, co jsme chtěli. Děkuji, příště opět nakoupím u vás.

Radek V.

2016-11-29 14:39:18

Dobrý deň, práve mi priviezli objednaný koberec, je nádherný a kvalitný. Veľká vďaka za skoré a bezproblémové doručenie. Sledovala som cestu zo Švédska až ku mne domov. Dokonca prišiel skor ako bolo avizované. Určite si od Vás objednám v budúcnosti aj druhé koberce, ktoré mám už vybrané. Ešte raz srdečná vďaka, s pozdravom želám pekný deň.

Vlasta R.

2016-11-10 12:28:36

Dobrý den,jsem jen pár minut před objednáním mnou vybraných koberců. Pritiže jde o nemalou částku kterou mám zaplatit převodem,ráda bych měla informace-zda jde opravdu o poctivou firmu s kvalitníb´mi koberci a v případě že vámi dodané zboží nebude vpořádku,na jakou adresu se zboží vrací. děkuji přeji pěkný de AK Mgr Pachmanová

Mgr P.

Odpověď od CarpetVista: Dear Jirina, Thank you for your message and interest in our online boutique. We are a company that has been one of the world leaders in carpets over the last 10 years. We have one of the world's largest collections of rugs and offer free shipping and returns in all of the EU. We will respond to you message in an email as well and if you have any other questions we will be more than happy to answer. Kind regards, RugVista customer support

2016-05-02 22:57:52

Nakupovala jsem u Vaší společnosti poprvé a jsem s nákupem, rychlostí a spolehlivostí nadšená. Koberec je velice kvalitní a při dalším nákupu se na Vás opět ráda obrátím.

Stanislava S.

2016-03-22 07:30:03

Jsem velice spokojená s Vaší nabídkou koberců, byl to můj už 4 nákup, rychlost, spolehlivost, to se v dnešní době cení! Děkuji!

Mariola

2016-01-19 14:55:59

Dobrý den .nevím prosím, jak mám převést peníze na váš účet kartou. Jak to zadat, aby to bylo spravně. Č.účtu je velmi dlouhé.prosím o radu. Objedn.jsem raději zrušila a to nechci.Děkuji za info.falt.

Dana F.

Odpověď od CarpetVista: Dear Sir/Madam, Thank you for your post. To transfer your payment to us you have to first place an order through our website and then you will receive an email with our bank details. Please do contact our customer service for more assistance with placing your order on info@rugvista.com. Kind Regards RugVista Team

2015-12-12 17:52:37

Dobrý deň. chcem sa opýtať na platbu zo Slovenskej republiky. Môže sa isť zaplatiť do banky a banka preráta kurz alebo to mám zaplatiť inak. Ďakujem

Mária

2015-10-30 10:04:57

chcela bych vedet, aky cas doruceni mam predpokladat, pokud chci koberec zaslat na Slovensko. dekuji

Barbora

Odpověď od CarpetVista: Thank you very much for your question. The shipping is free of charge and the delivery takes regularly 3 to 5 working days. If you have any further question please contact our Customer Service assistance.

2015-09-04 20:19:41

Klaudia G.

2015-09-03 13:28:32

Petr H.

2015-08-28 10:45:38

Marcel F.

2015-08-27 19:32:49

Vladimir S.

2015-08-25 19:15:23

Elena P.

2015-08-24 19:36:41

Všechno skvělé, jako obvykle...děkuji...Andrea Poldaufová

Andrea P.

2015-08-20 20:43:43

Petra V.

2015-08-20 16:10:56

Byl to můj první nákup u Vaší společnosti a jsem mile překvapená jak Vám to vše dobře funguje a doufám, že i s výběrem koberce ťo bude stejné. Jen malý zádrhel u prezentace výběru koberce jste v nabídce neměli u koberce trasnicky a já jsem si koberec vybírala s tím, že trasnicky nechci. Teď mě ty trasnicky nevadí. Děkuji za zásilku a jen tak dál, protože v nabídce máte krásné koberce.

Taťána B.

Budeme rádi, když zde naši zákazníci uvedou svůj názor na zakoupený koberec a poskytnuté související služby.

Také Vy můžete zaslat komentáře, poznámky nebo připomínky, ale i rady a návrhy, které velice oceníme.

Můžete zde uvádět též své dotazy. Odpověď na dotaz uveřejníme pod dotazem co nejdříve.

Vaše zpráva bude na této stránce uveřejněna ihned.

Vyhrazujeme si právo odstranit zprávy, které se netýkají tématu, zprávy obsahující reklamu a vulgární výrazy, jakož i zprávy, jejichž obsah může být urážlivý.

Zbývají 5 dny

Sleva 20 % z ceny huňatých koberců Shaggy

Sleva 20 % z ceny huňatých koberců Shaggy
VYNIKAJÍCÍ
4.72 z 5
679 zákazníků napsalo recenzi
Ilona M.:
Koberec byl doručen přesně podle slibu. Po celou dobu jsem měla možnost sledovat, kde se zásilka nachází a jak je s ní nakládáno. K doručenému koberci jsem obdržela také potvrzení o pravosti a originalitě. Tímto firmě RugVista děkuji za perfektní obchod.